Lloret Water Xtreme

TRANSFORMA LA TEVA ESTADA A LLORET DE MAR EN UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Benvinguts a l’estació nàutica oficial de Lloret de Mar.

Visita el seu lloc web

Lloret de mar compta amb una de les millors platjes de la Costa Brava per a la realització d’activitats aquàtiques.

La temperatura de l’aigua oscil·la entre els 18 ºC del maig i els 26 ºC de l’agost, ideal per a fer tots els tipus d’esports aquàtics.

Estem situats a la platja principal de Lloret, a la zona de la Dona marinera – Riera. Posem a disposició dels clients un ventall de les millors i més excitants activitats aquàtiques que es poden fer a la platja.

Volar amb el nostre vaixell de Parasailing i gaudir d’unes vistes exclusives a vista d’ocell; gaudir cabalgant les onades amb la nostra Banana; sentir-se com un peix volador, desafiar la gravetat i la força dels braços amb el Flyfish; o gaudir d’una relaxant volta amb barca.

Disposem d’una flota de vaixells d’última generació, contruïdes entre els anys 2013/15 específicament per a la realització d’aquestes activitats. I que disposen dels sistemes de seguretat i control més avançats.

Lloret Water Xtreme compta amb els permisos expedits per la Capitanía Marítima de Palamós, disposa de tots els documents i despatxos d’embarcacions, personal titolat, assegurances de responsabilitat civil i accidents.

La nostra empresa està subjecta a les més riguroses mesures de seguretat, responsabilitat mediambiental i legal. A més a més, les nostres prioritats són l’excelència en el tracte i la profesionalitat total per tal de garantir la millor de les experiències.